może się to wydać śmieszne ale w poprzednich autach malowałem zaciski farbą ftalową , emalią i nie było żadnych kłopotów typu odpadanie farby,więc poczyniłem zakup farbki do skodzinki i niebawem będę malował :wink:
Malowanie bębnów
Zwiń
X
-
desmo
-
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
ja swoje zaciski i bębny potraktowałem hamerite ( czy jak się to pisze ). Wygląda całkiem nieźle. Zdjęcia dodam w poniedziałek. Wyszło całkiem nieźle, a i kolor sobie wybrałem taki jak mi pasuje. Koszt: mała puszeczka coś kolo 20 zeta + rozpuszczalnik, pedzel. Robota własna , więc w całości ok 30 zeta.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
Według mnie przód elegancko, natomiast tył (jak dla mnie) nie do przyjęcia.
Sam kiedyś pomalowałem tylne bębny srebrną farbą do felg, myślałem, że będzie ładnie, ale srebrne felgi + srebrne bębny zupełnie mi się nie spodobały. Wyglądało to jak tania imitacja tarcz (wiejski tuning hehe) :P
Osobiście uważam, że jedynym sensownym kolorem dla bębnów jest czarny matowy.
Sam pomalowałem w tym kolorze (farba, to wygrzebana z garażu, pozostała po malowaniu płotu emalia chlorokauczukowa) i efekt jest superOCTAVIA '01
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leccalkiem calkiem, długi Ci to schło ? jak zabezpieczyles tarcze i reszte ?
Został mi do zrobienia przód ale zaczekam na wymianę klocków.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
lec
-
jak masz niebieskie/zielone/czerwone to też musisz karszera wsadzić w felge i myć zacisk. A chrom to jednak bajeer tylko tak sobie myślę że może pożółknąć od temperatury ( tak jak rury wydechowe przy motorkach ).
pozdrawiam- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
Komentarz
-
Komentarz